👌باکیفیت و خوش طعم
📌خواص ارده:
🔹️بسیار انرژیزا و سرشار از کلسیم
🔹️مفید برای کبدچرب
🔹️تقویت حافظه
🔹️کاهش کلسترول
ارده کنجد مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و
روغن آن جدا نشده باشد.
از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده میکنند تا انرژی لازم را برای تمام
روز دریافت نمایند.
این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است.
و صددرصد طبیعی است. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص
برای کاهش وزن است.
ارزش غذایی موجود در ارده برای هر 100 گرم به شرح زیر است :
مواد مغذی در هر 100 گرم
انرژی 595 کیلوکالری
کربوهیدرات ها 21 ٫ 19 g
چربی 53 ٫ 76 g
پروتئین 17 ٫ 00 g
آب 3 ٫ 05 g
ویتامین آ 67 IU
تیامین (ویتامین ب 1) 1 ٫ 220 میلی گرم ( 94٪ )
ریبوفلاوین (ویتامین ب 2) 0 ٫ 473 میلی گرم ( 32٪ )
نیاسین (ویتامین ب 3) 5 ٫ 450 میلی گرم ( 36٪ )
پانتوتنیک اسید (ویتامین ب 5) 0 ٫ 693 میلی گرم ( 14٪ )
ویتامین ب 6 0 ٫ 149 میلی گرم ( 11٪ )
اسید فولیک (ویتامین ب 9) 98 میکروگرم ( 25٪ )
ویتامین ب 12 0 ٫ 00 میکروگرم ( 0٪ )
کلسیم 426 میلی گرم ( 43٪ )
آهن 8 ٫ 95 میلی گرم ( 72٪ )
منیزیم 95 میلی گرم ( 26٪ )
منگنز 1 ٫ 456 میلی گرم ( 73٪ )
فسفر 732 میلی گرم ( 105٪ )
پتاسیم 414 میلی گرم ( 9٪ )
سدیم 115 میلی گرم ( 5٪ )
روی 4 ٫ 62 میلی گرم ( 46٪ )
فواید طبیعت ارده کنجد گرم و تر بوده
و برای افراد سرد مزاج بسیار مفید است.
ارده کنجد، غذایی انرژی زا است و بهترین غذا برای فصل زمستان است
که بدن به انرژی بیشتری برای گرم کردن نیاز دارد.
مصرف میزان متناسب و متعادلی از ارده در طول هفته و
ماه سبب کاهش کلسترول بد خون و افزایش سطح چربی خوب خون
یا همان HDL میشود.
ارده منبع بسیار خوبی برای تامین کلسیم بدن است
وسبب استحکام و سلامت استخوان ها و دندان ها میشود.
ارده خوراکی است که از دانه های کنجد تفت داده شده و کوبیده شده بدست میآید
و خود به تنهایی یک ماده غذایی کامل برای هر وعده غذایی بهویژه صبحانه است.
ارده را به طرق مختلفی میتوان مصرف کرد
از جمله میتوان آن را به صورت خالص و بدون هیچگونه افزودنی با نان مصرف کرد
یا مواد شیرینی از قبیل عسل، شیره اعم از شیره نبات،
خرما، انگور و مربا به آن اضافه و مصرف کرد و میزان افزودنی بسته به
ذائقه افراد متفاوت است.
تابستان دارای مزاج گرم و خشک است
به همین دلیل افرادی که دارای طبع صفراوی هستند
در این فصل شدیداً دچار بحران جسمی و روحی میشوند؛
صفراوی مزاجها تحمل گرمای تابستان را ندارند
و این افراد در تابستان نباید از مواد غذایی گرم و خشک استفاده کنند
و بهتر است از غذاهای با طبع سرد و تر بیشتر مصرف کنند
تا به اصطلاح جگر مصرفکننده خنک شود.
فصل زمستان، فصل سرد و تر است و معمولاً افرادی که بلغمی مزاج هستند
و دارای طبع سرد و تر هستند در این فصل احساس سرمای بیشتری میکنند
که باید از مواد غذایی گرم مثل عسل، ارده و شیره استفاده کنند.
ارده و شیره یک چاق کننده و تقویت کننده نیروی جنسی بوده و دیر هضم است؛
منضج دمل ها و زخم های چرکی و تسکین دهنده درد،
گرمی و خشکی عضو است، مزاج گرم و تر دارد و مصلح آن سرکه و عسل است؛
ارده و شیره هر دو گرمی و آب روی آتش برای خلاص شدن از رطوبت سردی خوردن هستند.
از کنجد و ارده در درمان اختلالات کبد و کلیه استفاده میشود
و برای درمان استخوان درد و درد مفاصل هم مفید است؛
به دلیل تحرک بالای کودکان، مصرف ارده و حلوا ارده در وعده صبحانه،
علاوه بر رساندن انرژی لازم به آنها، باعث تقویت حافظهشان هم میشود،
شیره انگور هم درست مانند خود انگور مقدار قابل توجهی ویتامین «آ»،
«ب» و «ث» دارد و در ضمن ضد نفخ هم هست.
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |