menuordersearch
abuoali.ir

سیر سیاه بسته بندی (200 گرمی) شیرین و بدون بو


سیر سیاه بسته بندی (200 گرمی) شیرین و بدون بو
تصاویر
بیشتر
سیر سیاه بسته بندی (200 گرمی) شیرین و بدون بو
(0)
(0)
ابوعلی سینا - موجودی: 2
وضعیت کالا : موجود
مدل کالا
ابوعلی سینا
گارانتی کالا:
5 سال
تعداد
+
_
عدد
قیمت کالا
229,000 تومان
سیر سیاه بدون بو

سیرسیاه، از سیر معمولی تهیه می‌شود که تحت شرایط منظم دما بین ۱۴۰ تا ۱۷۰ درجه فارنهایت به مدت سه تا چهار هفته تولید می‌شود. این امر به آن اجازه می‌دهد تا واکنش میلارد را طی کند، فرایندی شیمیایی که بین اسیدهای آمینه و کاهش قند رخ می‌دهد.

این واکنش نه تنها سیر را به رنگ تیره، بافت ژله ای و عطر و طعم متفاوت می‌بخشد بلکه ارزش غذایی این غذای فوق العاده را نیز بیشتر می‌کند.

 

طعم سیر سیاه معمولاً طعم ملایم شیرین و عطر و طعم بالزامیک توصیف می‌شود. در غذاهای خوش طعم و شیرین به طور یکسان عمل می‌کند و از گوشت گرفته تا دسر در همه چیز می‌توان استفاده کرد.

وقتی به تفاوت بین سیر سیاه و سیر معمولی نگاه کنیم، در واقع مقدار آلیسین در حالت دوم کاهش می‌یابد. به دلیل دارا بودن آلیسین، سیر تازه دارای طعمی تند تر و بوی بیشتر است.

این روند فرآوری آهسته در نهایت سیر را تیره می‌کند و طعم شیرینی به آنها می‌بخشد. همچنین باعث تغییر بافت سیر می‌شود و آنها را ژله ای مانند می‌کند.

قرن هاست که در ژاپن، کره جنوبی و تایلند سیر سیاه مصرف می‌شود. اخیراً به تایوان و سایر کشورها معرفی شده و سپس مورد توجه سرآشپزهای سطح بالا قرار گرفته است. امروزه سرآشپزها از آن استفاده می‌کنند تا طعم های بی نظیری به غذاهای ماهی، مرغ، ریچوتو و سوپ اضافه می‌کنند.

 

خواص و فواید سیر سیاه: اثرات آنتی‌اکسیدانی و مزایای سلامتی

سیره سیاه، یک نوع سیر با خواص و فواید بسیار متنوع و متعدد است. این نوع سیر که از سیر سفید معمولی با یک فرآیند تخمیر و با کنترل دما و رطوبت تولید می‌شود، دارای اثرات آنتی‌اکسیدانی قوی است که به بهبود سلامتی مغز، قلب و سیستم ایمنی کمک می‌کند. علاوه بر این، سیر سیاه مقدار زیادی از مواد مغذی را به ارث می‌برد و می‌تواند در کاهش خطر بروز بیماری‌های مزمن و کاهش وزن نیز موثر باشد. به عنوان یک منبع طبیعی و قدرتمند، این نوع سیر می‌تواند به بهبود سلامت قلب، مغز و سیستم گوارش کمک کند و از اثرات مثبت بر روی سلول‌ها نیز بهره‌مند است.

 

۱. اثرات سیر سیاه بر سلامت مغز

سیر سیاه به عنوان یک مکمل قدرتمند از غذاهای سنتی به شهرت جهانی رسیده است و اثرات بسیاری بر سلامت مغز دارد. سیر سیاه اثرات نوروپروتکتیو (محافظتی اعصاب) دارد، به این معنا که می‌تواند به مغز شما کمک کند تا به مدت طولانی‌تری به سلامتی نگه داشته شود. مغز بیش‌ترین ارگان پیچیده در بدن انسان است و سیر سیاه می‌تواند به محافظت از نورون‌ها (سلول‌های مغز) در مقابل سمیت و آسیب کمک کند، التهاب را کاهش دهد و حافظه کوتاه‌مدت و شناخت را بهبود بخشد.

اثرات آنتی‌اکسیدانی

سیر سیاه شامل صدها مولکول مختلف است، برخی از آن‌ها اثرات ضد التهابی قدرتمندی از خود نشان می‌دهند. استخراج‌های سیر سیاه به عنوان یک درمان بالقوه برای التهاب و شرایط مربوط به سپتی‌سمی مورد بررسی قرار گرفته‌اند و شواهدی وجود دارد که ممکن است التهاب نورون را هم کاهش دهد. البته، هنوز بسیاری از نقش سیر سیاه در حمایت از سلامت مغز را نمی‌دانیم، اما تحقیقات اخیر نشان داده است که برخی از آنتی‌اکسیدان‌ها ممکن است به پیری‌سالم کمک کنند.

 

۲. مواد مغذی برتر سیر سیاه برای سلامتی

سیر سیاه یک منبع عالی از مواد مغذی برای سلامتی است. یکی از ویژگی‌های برجسته آن، میزان بالایی از آنتی‌اکسیدان‌ها است که در طول فرایند پیری افزایش می‌یابد.

افزایش میزان آنتی‌اکسیدان‌ها

یکی از خواص بارز سیر سیاه، افزایش قابل‌توجهی در میزان آنتی‌اکسیدان‌ها نسبت به سیر تازه است. آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که از سلول‌های شما در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می‌کنند که ممکن است منجر به بروز بیماری‌های مختلف شود. مطالعات نشان داده‌اند که فعالیت کل آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه در طول فرایند پیری به‌طور قابل‌توجهی افزایش یافته است.

مزایای سلامتی

با توجه به میزان بالای آنتی‌اکسیدان‌ها، مصرف سیر سیاه می‌تواند به بهبود سلامتی کمک کند. آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند به کاهش التهاب‌ها، حفظ سلامت قلب و عروق، و حتی پیشگیری از بروز بیماری‌های مختلف کمک کنند. همچنین، مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و از بروز بیماری‌های التهابی و عفونی جلوگیری نماید.

با توجه به این مزایا، افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی خود می‌تواند بهبود سلامتی شما را تضمین کند و بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان بیاورد.

 

۳. کاهش قند خون با مصرف سیر سیاه

سیاه سیر یکی از گیاهان دارویی است که به‌طور گسترده در طب سنتی استفاده می‌شود. این گیاه دارای خواص آنتی‌اکسیدانی بسیاری است که می‌تواند برای بهبود سلامتی انسان مفید باشد. یکی از اثرات این گیاه، کاهش قند خون است که مطالعات نشان داده است که مصرف سیر سیاه می‌تواند به این موضوع کمک کند.

اثرات مثبت مصرف سیر سیاه بر کاهش قند خون

  • مطالعات نشان داده است که مصرف سیر سیاه به میزان ۲ و ۴ گرم برای سه هفته، تاثیر مثبتی در کاهش قند خون دارد.

  • مصرف روزانه ۴ گرم سیر سیاه (p≤۰.۰۰۱) تاثیر بیشتری در کاهش قند خون دارد نسبت به مصرف ۲ گرم سیر سیاه (p≤۰.۰۳۸).

  • این نتایج نشان می‌دهند که سیر سیاه می‌تواند به عنوان یک مکمل ایمن برای کمک به جلوگیری از ایجاد مشکلات بهداشتی مرتبط با سندرم متابولیک استفاده شود. بنابراین، مصرف منظم این گیاه می‌تواند برای افرادی که دارای مشکلات قند خون هستند، مفید باشد.

    نتیجه گیری

    با توجه به اثرات آنتی‌اکسیدانی و مواد مغذی برتر سیر سیاه برای سلامتی، می‌توان نتیجه گرفت که این گیاه دارای اثرات بسیار مفید برای سلامت مغز و کاهش قند خون است. تحقیقات اخیر نشان داده است که مصرف سیر سیاه می‌تواند به بهبود و حفظ سلامتی مغز کمک کند و همچنین با کاهش قند خون، می‌تواند به کنترل بیماری‌های مرتبط با قند خون کمک کند. بنابراین، مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی و سلامتی کمک کند.

دفتر مرکزی
زنجان ماه نشان ضلع شرقی مصلی امام خمینی
فروشگاه ابوعلی سینا با مدیریت دکتر انصاری
تلفن های تماس
02436224167
کدپستی 4541677665

واتساپ.تلگرام .ایتا .روبیکا پشتیبانی 24 ساعت
09051787500
ایدی کانال @Abuooali
info at Abuoali.ir
aparatgooglefacebooktwiteryoueitaatelegramrubikaundefined